fredag 30. april 2010

Kloke ord om fredag

En klassisk feil mange gründere gjør er at bedriften tar all tid og energi. Ikke bare når gründeren er på jobb, men i alle livets situasjoner - familieliv og sosialt liv. For enkelte familiemedlemmer og venner kan dette til tider oppfattes som litt vel intenst.

Gründere i oppstartsfasen har også påtatt seg et formidabelt ansvar. Da er det ikke lett å legge bort bedriften i helgen, men likevel høyst nødvendig. For din egen og familiens skyld må du ikke se deg selv som uerstattelig. Til og med Jens Stoltenberg kan erstattes hvis han plutselig skulle få hukommelsestap og tro at han er Mahatma Gandhi og deretter ikke være i stand til å styre landet.

Ingen bedrifter går konkurs fordi lederen slapper av og koser seg i helgen. I følge gammel overtro skulle man slett ikke jobbe hardt på fredagen. I følge Wikipedia bringer nemlig dette ulykke. Skal du lykkes i livet må du jobbe minst mulig på fredagene.

Dette er et godt råd vi må ta til oss!

God helg til alle Kreative Mammaer!

3 kommentarer:

 1. Fine ord det :-)

  Hei, her er mailadressen min turidhf(alfakrøll)online.no Sender du meg en mail, så skal jeg sende deg postadresse til mailavsenderadressen. Er spent på hvordan bladet med bildet mitt ble ..

  Med vennlig hilsen Turid

  SvarSlett
 2. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlett
 3. As stated by Stanford Medical, It's really the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh on average 19 kilos less than us.

  (And actually, it really has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING related to "HOW" they are eating.)

  BTW, I said "HOW", not "WHAT"...

  Click this link to find out if this easy test can help you decipher your true weight loss possibilities

  SvarSlett